top of page
NEGATIVE...60.jpeg

VELKOMMEN

Velkommen til mit univers af lys, farver, gode reklamer og alt det andet der hører med

Mads Nordvig Borup Banner

DIN FOTOGRAF I AARHUS

Hej!
Hvor er jeg glad for at du faldt over min hjemmeside. Jeg hedder Mads Nordvig. Jeg er uddannet reklamefotograf, og hjælper alle mulige forskellige virksomheder med at lave alt fra reklamer til medarbejderportrætter. Jeg er meget passioneret, og helt vildt glad (og lidt stolt) for at min gamle hobby nu efter mange års hårdt arbejde er blevet min levevej. 

Jeg håber på at jeg kan hjælpe dig næste gang du står og mangler en fotograf.

HiFi-Klubben7.jpg

SERVICES

Jeg laver alle mulige former for content til forskellige firmaer, projekter osv. Lige fra reklame til portrætter og alt det ved siden af. 

BEDRE_NÆTTER_DAG_1_022.jpg

Reklame

Jeg har lavet reklamer for både store virksomheder som Bedre Nætter, Linak og en masse andre, men hjælper selvfølgelig også mindre virksomheder. Det plejer at starte med en snak om produktet/firmaet, hvad der skal laves og derefter starter vi planlægningen over et par kopper kaffe. 

Jonas_Eduardo_Parkour12.jpeg

Portrætter

Jeg laver rigtig mange erhvervsportrætter, og det er både på hvid baggrund og i forskellige miljøer. Jeg skal nok sørge for at få de portrætterede til at posere og fremstå som nogle der har det fantastisk foran kameraet. 

Nordland '99 - Seriefoto (9-16 with logo

Alt det andet

Jeg laver også alt muligt andet. Jeg har lavet en del plakater til diverse film og serier, derudover laver jeg også lidt events, og er du i tvivl om jeg kan løse din opgave så spørg endelig. Hvis det omhandler et kamera og noget lys så er jeg ret sikkert klar på opgaven. 

PRISER

Det store spørgsmål er jo altid: Hvad koster det? Og mit svar er altid - det ved jeg først når jeg har en ide om opgavens omfang. Opgavernes størrelser er altid forskellige, så lad mig endelig høre lidt om dit projekt, og så kan jeg sende dig et uforpligtigende tilbud. Du er mere end velkommen til at ringe eller skrive til mig.

Heidi Philipsen, Manager, Corporate Product Marketing,

LINAK A/S

”Mads leverer altid billeder af meget høj kvalitet. Han har en fantastisk personlighed og han er enormt nem at arbejde sammen med.” 

Agnete Egebjerg,

BEDRE NÆTTER

"Mads er en stor fornøjelse at arbejde sammen med. Han er ekstrem dygtig, omgængelig og har gode inputs. Han respekterer deadlines og gør fotoshoots til en behagelig og professionel oplevelse. Hver gang."

Lisa Driver, MI

“Have customers review you and share what they had to say. Click to edit and add their testimonial.”
bottom of page