top of page
NEGATIVE...60.jpeg

Fra auto til manuel

Træd ind i fotografiens verden og oplev den magiske overgang fra auto til manuel styring af dit kamera! Velkommen til workshoppen "Fra Auto til Manuel - Mestring af dit kamera," en enestående mulighed for begyndere, der ønsker at mestre de tekniske aspekter af fotografering.

Er du træt af at lade kameraet tage styringen? Vil du forstå de fundamentale principper bag lukkertid, blænde og ISO, og hvordan de påvirker dine billeder? Så er denne workshop skræddersyet til dig. Gennem praktiske øvelser og grundig vejledning vil jeg guide dig i at frigøre dit kreativitetspotentiale ved at tage fuld kontrol over dit kamera.

Ingen tidligere teknisk erfaring er nødvendig – bare din nysgerrighed og lysten til at lære. Vi vil udforske forskellige indstillinger og skabe skræddersyede billeder, der fanger øjeblikke præcis som du ser dem, alt sammen ved hjælp af dit pålidelige kamera.

Sammen vil vi træde ind i den spændende verden af manuel fotografering og åbne døren til utallige kreative muligheder. Tilmeld dig nu og tag det første skridt mod at mestre dit kamera og skabe billeder, der fortæller din unikke historie på den måde, du ønsker det.

Skriv for interesse

Get in touch so we can start working together.

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram

Tak!

bottom of page