top of page

Mads Nordvig

Erfaren, ung og dedikeret fotograf specialiseret i reklame og portrætter.

Fotografen fra Aarhus

Min rejse med fotografi startede i 2009, da jeg erhvervede mit første kamera. Det var dengang det var populært at skabe parkourfilm og dele dem på YouTube. Hurtigt opdagede jeg, at fotografiet tiltalte mig mere end film, og kameraet blev en fast ledsager, uanset om jeg var på rejser med familien eller ude med vennerne.

Gennem efterskolen og gymnasiet voksede min passion for fotografi. Skiture blev dokumenteret, surfture til Sri Lanka blev fanget, og da jeg i 2016 kørte fra London til Mongoliet, blev hele eventyret naturligvis foreviget. I 2018 startede jeg min uddannelse som fotograf med en elevplads hos Moment Studio i Aarhus.

Siden min afslutning i september 2022 har jeg arbejdet som selvstændig reklame- og portrætfotograf. Fotografering er ikke blot en karriere, men en vedvarende passion. Jo mere jeg fordyber mig, jo større og mere spændende bliver passionen for at skabe værker.

Priser - Hvad koster det?

Det er altid et meget svært spørgsmål da alle opgaver er forskellige. Jeg vil derfor opfordre dig til at skrive en mail eller ringe mig op. Det koster ikke noget at få et tilbud. 

2023-10-03 14.39.21 1 copy.jpg

Working With the Best Clients and Partners

0x0-2.png
Folkekirken-logo-2012-black.png
halo_logo.png
obton-logo_pos.png
0x0.png
bottom of page